27 april 2018

> Meivakantie

De muziekschool sluit in de Meivakantie. Vanaf 27 april (Koningsdag) tm 13 mei (Hemelvaart-weekend) zijn er geen lessen. Leerlingen kunnen dan natuurlijk wél thuis oefenen!

En daarna gaan we voor de eindsprint met extra drukke maanden tm juli.

8 mei 2018

> ayso naar EMU festival

Het Amsterdam Youth Symphony Orchestra (AYSO) gaat naar het EMU-festival. Dit jaar wordt het festival voor muziekgroepen uit heel Europa in eigen land gehouden, en wel in Sneek! 'At the watergate' duurt vier dagen.

26 mei 2018

> OPEN DAG

Vond je de puzzeltocht leuk vorig jaar?  Dat kan binnenkort weer! Op 26 mei. Want dan is het OPEN DAG! Dan mag iedereen kennismaken met heel veel verschillende instrumenten in alle lokalen. Verder zijn er optredens van onze docentenband en jeugdorkest, er zijn workshops, de grabbelton en véél gezelligheid. Tijd: 13:00-16:30.

3 juni 2018

> ballet

Zondag 3 juni staat de balletuitvoering op het programma! De voorstelling is een bijzondere samenwerking tussen muziek en dans. Alle ballet leerlingen dansen in deze voorstellingen en worden begeleid door verschillende leerlingen van de muziek afdeling en het orkest The Young Ones.

Omdat we veel bezoekers verwachten zijn er die middag twee voorstellingen te zien. U kunt zelf kiezen welke voorstelling u wilt bezoeken. De kaarten kosten 3 euro (inclusief consumptie) en zijn vanaf maandag 14 mei te koop bij de conciërge. Er zijn 5 kaarten per leerling gereserveerd. Vanaf maandag 28 mei kan iedereen die dat wil nog meer kaarten kopen, als deze nog beschikbaar zijn.

 

9 juni 2018

> Circus Bravo 2018

Zaterdag 9 juni om 15:00 uur is er Circus Bravo in de Grote Zaal. En Peter Pan komt ook! Een spectaculair programma met medewerking van veel van onze leerlingen en docenten. Kaarten zijn bij de concierge verkrijgbaar. Vol = vol!  

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan