25 januari 2018

> Appels concert

Leuk om te musiceren met broertje, zusje, opa oma of nichtjes? Eventueel mag het buurmeisje ook meedoen, als het maar leuk klinkt! Op 25 januari 2018, 19:00 uur zal het jaarlijks terugkerende familieconcert Appels naast de Stam plaatsvinden. Kan je alvast gaan repeteren.

 

 

 

3 februari 2018

> Workshop opname technieken

Gitaristen opgelet: er staat een zéér interessante workshop gepland! Op zaterdag 3 februari van 14:00-16:30: randapparatuur en opnametechniek voor gitaar.

Deze workshop is ook interessant voor onze akoestische leerlingen!

Tijdens de workshop gaan we kijken hoe je het met behulp van effecten, versterkers en andere randapparatuur het geluid van een gitaar of basgitaar kan 'inkleuren'. De deelnemers aan de workshop leren hoe de verschillende apparaten werken, en hoe ze die kunnen gebruiken om hun eigen geluid verder vorm te geven. In het tweede deel van de workshop gaan we de gevonden 'gitaarkleuren' vast te leggen door deze op te nemen en na te bewerken in een zogenaamde DAW: een Digital Audio Workstation. 

Geef je op via je docent of door een mail te sturen naar info@manoord.nl

 

3 februari 2018

> masterclass piano

Voor onze (academie) leerlingen piano organiseren wij een masterclass 
zaterdag 3 februari 2018  (13.45 -17.00 u)  onder leiding van Lestari Scholtes. 

 Aangezien Lestari een expert is op het gebied van piano-duo/quatre-mains, lijkt het ons heel leuk als diverse pianoduo’s de kans krijgen om door haar begeleid te worden. Maar uiteraard kan er ook solistisch worden opgetreden.

 Pianoleerlingen die niet op de Academie zitten én andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om bij deze inspirerende masterclass aanwezig te zijn. Meld je dan aan bij info@manoord.nl  
 
http://www.scholtesjanssens.com  

 

 

 

 
 

12 februari 2018

> Bandproject

Het bandjes project start op 12 februari.  De grootse  afsluiting  is op 25 maart in EXPOCAFÉ ZAMEN! Indeling en repertoire volgt nog. Hit it... en ga je outfit maar alvast uitzoeken..

  

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan