3 februari 2018

> Workshop opname technieken

Gitaristen opgelet: er staat een zéér interessante workshop gepland! Op zaterdag 3 februari van 14:00-16:30: randapparatuur en opnametechniek voor gitaar.

Deze workshop is ook interessant voor onze akoestische leerlingen!

Tijdens de workshop gaan we kijken hoe je het met behulp van effecten, versterkers en andere randapparatuur het geluid van een gitaar of basgitaar kan 'inkleuren'. De deelnemers aan de workshop leren hoe de verschillende apparaten werken, en hoe ze die kunnen gebruiken om hun eigen geluid verder vorm te geven. In het tweede deel van de workshop gaan we de gevonden 'gitaarkleuren' vast te leggen door deze op te nemen en na te bewerken in een zogenaamde DAW: een Digital Audio Workstation. 

Geef je op via je docent of door een mail te sturen naar info@manoord.nl

 

3 februari 2018

> masterclass piano

Voor onze (academie) leerlingen piano organiseren wij een masterclass 
zaterdag 3 februari 2018  (13.45 -17.00 u)  onder leiding van Lestari Scholtes. 

 Aangezien Lestari een expert is op het gebied van piano-duo/quatre-mains, lijkt het ons heel leuk als diverse pianoduo’s de kans krijgen om door haar begeleid te worden. Maar uiteraard kan er ook solistisch worden opgetreden.

 Pianoleerlingen die niet op de Academie zitten én andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om bij deze inspirerende masterclass aanwezig te zijn. Meld je dan aan bij info@manoord.nl  
 
http://www.scholtesjanssens.com  

 

 

 

 
 

12 februari 2018

> Bandproject

Het bandjes project start op 12 februari.  De grootse  afsluiting  is op 25 maart in EXPOCAFÉ ZAMEN! Indeling en repertoire volgt nog. Hit it... en ga je outfit maar alvast uitzoeken..

  

12 februari 2018

> samenspel festival

Het samenspelfestival  begint op 12 februari. Leerlingen spelen in gemengde bezetting in verrassende ensembles, de reguliere les gaat dan niet door.  Van je docent hoor je waar je bent ingedeeld. Afsluiting is op 18 maart.

 

vind je cursus

Bekijk al onze mogelijkheden door op leeftijd en instrument te zoeken.

zoek >
mailadressen

> mail je muziek docent!

Ken je deze link? http://www.muziekschoolnoord.nl/nl/over-ons/docenten/

Daar staan al onze docenten op mét hun mailadres, dan kan je ze gelijk bereiken want ze kijken dagelijks in hun mail. Dát is handig!

kunst in de school

> Outsider Art

De muziekschool hangt weer vol met 15 nieuwe schilderijen. Deze meesterwerken komen van de Outsider Art Gallery in de Hermitage Amsterdam. De kunstenaars van de Outsider Art Galerie zijn vaak een beetje ‘anders’. Soms hebben ze een verstandelijke of psychische beperking. Ze zijn niet bezig met commerciële doelstellingen en reflecteren niet op bestaande kunststromingen.

De kunstwerken zijn ook te koop. Heeft u interesse? neem dan contact op met onze beheerder!

say cheese!

> foto's nabestellen

Onze professionele huisfotograaf Fokke van Saane troffen we toevallig in het pand en hij heeft veel mooie beelden geschoten. HIER kan je ze zien en nabestellen!

laat eens zien?

> laat je zien

laat je horen! 

Film, theater, kunst en muziek voor kinderen van 7 tm 12 jaar.  Alles komt voor jou aan bod. We werken toe naar spetterende presentaties. Daarin laat iedereen zich zien en horen!
Hoe werkt het? Je krijgt les in muziek, theater, kunst en film in een buurthuis bij jou in de buurt!  Voor alle kinderen in groep 4 t/m groep 8 uit Amsterdam-Noord. Voor stadspashouders is het zelfs gratis! 

Kijk op de website www.laatjezienlaatjehoren.nl  of klik HIER voor informatie en inschrijfformulier.

Laat je zien laat je horen is een samenwerking tussen de muziekschool, de DAT school, en Noordje.

 

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan