11 juni 2018

> Open Lesweek

Van 11 tm 15  juni ben je van 16:00-16:30 welkom om een les bij te wonen. Je mag ook op 2 of 3 dagen komen en verschillende instrumenten uitproberen. Je komt met  een volwassene, je bezoekt één instrumentles per dag, je blijft de hele les. DIT is het schema van de week.

17 juni 2018

> vaderdag concert

De mooiste muziek voor de liefste vaders in het openlucht- theater van het Amsterdamse Bos. Een verrassingsconcert voor het hele gezin door de Juniorenorkesten AJunSo én daarna het 80-koppige AYSO. Met speciale gasten die meedoen, het Texelse orkest Fortissimo!  

De kinderen in het publiek versieren vóór het concert de grootste vaderdag taart van Nederland!
Taart maken: 14:00 uur / Concert :14:30 uur / entree: vrijwillige bijdrage

www.bostheater.nl

 

24 juni 2018

> Young Ones en Ajunso

Op zondag 24 juni a.s. wordt in Museumpark Archeon in Alpen aan den Rijn voor de zesde keer het Juniorensymfonieorkesten Spektakel gehouden. Maar liefst 21 juniororkesten uit alle hoeken van Nederland, 730 kinderen in de leeftijd tot 14 jaar zullen zich dit jaar aan de poort melden.

Onze orkest THE YOUNG ONES en AJUNSO doen daar ook aan mee! 

Zie https://www.archeon.nl/nl/agenda/6e-junioren-symfonieorkesten-spektakel.html voor meer informatie.

 

17 juli 2018

> Presentatie muziekclubs

De muziekclubs treden op! De eerstejaars- en tweedejaarsleerlingen gaan zich presenteren in de grote zaal met veel publiek! Op 17 juli zijn de ouders welkom om te zien wat hun kinderen geleerd hebben. Zijn ze zenuwachtig denk je? 

15 september 2018

> OPEN DAG

Vond je de open dag leuk?  We gaan het weer doen in september, hou deze website in de gaten voor datum en tijden. En dan zijn er ook nieuwe cadeautjes...

vind je cursus

Bekijk al onze mogelijkheden door op leeftijd en instrument te zoeken.

zoek >
informatie?

> welk instrument?

Wil je meer informatie over instrumenten of geschikte leeftijden of lestijden? Mail dan even naar info@manoord.nl en we zoeken het voor je uit!

wij zoeken

> docenten binnenschools

De Muziekschool Amsterdam is op zoek naar docenten die de opleiding Docent Muziek hebben gedaan om volgend jaar op scholen muzieklessen te geven. Klik HIER voor de vacature informatie!

mailadressen

> mail je muziek docent!

Ken je deze link? http://www.muziekschoolnoord.nl/nl/over-ons/docenten/

Daar staan al onze docenten op mét hun mailadres, dan kan je ze gelijk bereiken want ze kijken dagelijks in hun mail. Dát is handig!

popbands

> pop op school?

Op de meeste scholen in Noord komen we wekelijks om muziekles te geven. Onze doorgaande leerlijnen sluiten aan bij de kerndoelen van het onderwijs. Naast deze doorgaande leerlijnen is er ook de mogelijkheid om korte projecten op uw school uit te voeren. Onze coördinator Otto de Jong komt graag op school praten over de mogelijkheden. Mail voor een afspraak naar info@manoord.nl

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan