10 september 2018

> zomer vakantie

Op 20 juli is de laatste les van dit schooljaar en daarna sluiten we de deuren. Vanaf 3 september is de administratie (en docenten!) weer bereikbaar, en vanaf 10 september gaan de eerste lessen weer van start. Fijne vakantie allemaal!

10 september 2018

> kidsgids

De kidsgids cursussen -voor kinderen en jongeren met een stadspas - zijn ook weer beschikbaar volgend schooljaar.  Schrijf snel in, dan kunnen we je indelen! Klik HIER voor het keuzeaanbod.

11 september 2018

> ukelele vervolgcursus

De vervolgcursus ukelele begint al in september!  De lessen duren nu 1,5 uur per keer want we gaan de diepte in en je leert nog meer liedjes en trucjes. Klik HIER om in te schrijven voor de vervolgcursus.

Wil je starten met ukelele? de basiscursus is weer in november. Klik HIER om voor de basiscursus in te schrijven.

En na het inschrijven kan je HALLELLUJAAA zingen!

15 september 2018

> OPEN DAG

Vond je de open dag leuk?  We gaan het weer doen op 15 september! Dan kan je weer alles komen uitproberen, en beslissen waar je les in wilt hebben. En dan zijn er ook nieuwe cadeautjes in de grabbelton!

vind je cursus

Bekijk al onze mogelijkheden door op leeftijd en instrument te zoeken.

zoek >
informatie?

> welk instrument?

Wil je meer informatie over instrumenten of geschikte leeftijden of lestijden? Mail dan even naar info@manoord.nl en we zoeken het voor je uit!

mailadressen

> mail je muziek docent!

Ken je deze link? http://www.muziekschoolnoord.nl/nl/over-ons/docenten/

Daar staan al onze docenten op mét hun mailadres, dan kan je ze gelijk bereiken want ze kijken dagelijks in hun mail. Dát is handig!

popbands

> pop op school?

Op de meeste scholen in Noord komen we wekelijks om muziekles te geven. Onze doorgaande leerlijnen sluiten aan bij de kerndoelen van het onderwijs. Naast deze doorgaande leerlijnen is er ook de mogelijkheid om korte projecten op uw school uit te voeren. Onze coördinator Otto de Jong komt graag op school praten over de mogelijkheden. Mail voor een afspraak naar info@manoord.nl

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan