FVS_7580.jpg

Accordeon (12 t/m 20 jaar)

De accordeon is veelzijdig en springt overal boven uit. Luister maar naar de Tex-Mex muziek van Rowen Haze, Caro Emerald of De Dijk. Klassiek, pop, tango, jazz en volksmuziek. Voor iedere smaak, en geschikt voor elke gelegenheid.

En met je accordeon onder de arm neem jij gelijk een orkest mee: je zorgt voor de melodie, voor de begeleiding en als je het feest compleet wil maken, zing je er ook nog bij.

Als je graag wilt beginnen met het bespelen van een instrument, dan heb je de keuze uit les in duo’s-trio’s (met 2 leerlingen 30 min. of met 3 leerlingen, 45 min. les per week) of individueel les (25 min. les per week). Voor deze lessen heb je een instrument nodig om thuis te oefenen.

 

Van wie je les krijgt:

Beschikbare data

Duo's en trio's

Je krijgt één keer per week les in een groepje met leeftijdgenoten die op hetzelfde instrument spelen. We letten op dat jullie ongeveer even lang al op dit instrument spelen. Je speelt meteen samen en leert van elkaar. Een groepje met twee leerlingen (duo) krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen (trio) heb je 45 minuten les.

Lesgeld: € 585,00 als je later instroomt, betaal je minder. Inschrijven
Individueel

Eén-op-één les kan ook. Exclusieve aandacht van je docent, helemaal in je eigen tempo. En passend bij jouw voorkeuren voor dag, tijd en locatie. 

Lesgeld: € 969, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Inschrijven
Lesgeld: € 597, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.