FVS_5084AKOESGITAAR.jpg

Akoestische gitaar (12 t/m 20 jaar)

De gitaar is ook bij ons een van de populairste instrumenten. Veelzijdig in muziekstijlen, naast pop, hoor je ‘m in jazz, klassiek, flamenco, volksmuziek etc.

Bij de ene stijl is vooral het tokkelen belangrijk en bij de andere het spelen van akkoorden. Of een combinatie daarvan. Dát kunnen onze gitaardocenten je leren. En als je er tijd in steekt gaat het heel snel.

Enthousiast geworden? Schrijf snel in. 

Als je graag wilt beginnen met het bespelen van een instrument, dan heb je de keuze uit les in duo’s-trio’s (met 2 leerlingen 30 min. of met 3 leerlingen, 45 min. les per week) of individueel les (25 min. les per week). Voor deze lessen heb je een instrument nodig om thuis te oefenen.

Beschikbare data

Duo's en trio's

Je krijgt één keer per week les in een groepje met leeftijdgenoten die op hetzelfde instrument spelen. We letten op dat jullie ongeveer even lang al op dit instrument spelen. Je speelt meteen samen en leert van elkaar. Een groepje met twee leerlingen (duo) krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen (trio) heb je 45 minuten les.

Lesgeld: € 585,00 als je later instroomt, betaal je minder. Inschrijven
Individueel

Eén-op-één les kan ook. Exclusieve aandacht van je docent, helemaal in je eigen tempo. En passend bij jouw voorkeuren voor dag en tijd. 

Lesgeld: € 972,50 als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Inschrijven
Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.