FVS_0137_basgitaar_samespel_concert_jeugd.jpg

Basgitaar (12 t/m 20 jaar)

Dit is hét instrument waarop ritme en melodie samenkomen. Of je nou pop, rock of metal speelt: jij zorgt voor de hartslag van elke song met een strakke baspartij of een pakkend loopje. Het is best handig als jij de beat goed kunt vasthouden! Als bassist kom je het meest tot je recht in een band. Solo’s zijn echter ook aan jou besteed, kun je losgaan en improviseren, jammen dus.

Als je graag wilt beginnen met het bespelen van een instrument, dan heb je de keuze uit les in duo’s-trio’s (met 2 leerlingen 30 min. of met 3 leerlingen, 45 min. les per week) of individueel les (25 min. les per week). Voor deze lessen heb je een instrument nodig om thuis te oefenen.

Daarnaast hebben we natuurlijk veel bands voor alle leeftijden waar je aan mee kan doen.

 

Beschikbare data

Duo's en trio's

Je krijgt één keer per week les in een groepje met leeftijdgenoten die op hetzelfde instrument spelen. We letten op dat jullie ongeveer even lang al op dit instrument spelen. Je speelt meteen samen en leert van elkaar. Een groepje met twee leerlingen (duo) krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen (trio) heb je 45 minuten les.

Lesgeld: € 585,00 als je later instroomt, betaal je minder. Inschrijven
Individueel

Eén-op-één les kan ook. Exclusieve aandacht van je docent, helemaal in je eigen tempo. En passend bij jouw voorkeuren voor dag en tijd. 

Lesgeld: € 972,50 als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Inschrijven
Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.