FVS_6612-solo-les-blokfluit-jongeren-horizontaal.jpg

Blokfluit (12 t/m 20 jaar)

Omdat de blokfluit al lang bestaat is er veel muziek voor geschreven. Keuze genoeg voor iedere muzieksmaak: Oude muziek, jazz, pop, hedendaags en folk. 

De blokfluit heeft een grote familie, je kunt kiezen uit verschillende soorten. Die hebben allemaal een eigen uniek geluid. Handig om te weten: met een beugel kun je zonder problemen op blokfluit les.

Als je graag wilt beginnen met het bespelen van een instrument, dan heb je de keuze uit les in duo’s-trio’s (met 2 leerlingen 30 min. of met 3 leerlingen, 45 min. les per week) of individueel les (25 min. les per week). Voor deze lessen heb je een instrument nodig om thuis te oefenen, maar een blokfluit hebben we wel een paar weekjes te leen voor je!

Van wie je les krijgt

Beschikbare data

Duo's en trio's

Je krijgt één keer per week les in een groepje met leeftijdgenoten die op hetzelfde instrument spelen. We letten op dat jullie ongeveer even lang al op dit instrument spelen. Je speelt meteen samen en leert van elkaar. Een groepje met twee leerlingen (duo) krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen (trio) heb je 45 minuten les.

Lesgeld: € 585,00 als je later instroomt, betaal je minder. Inschrijven
Individueel

Eén-op-één les kan ook. Exclusieve aandacht van je docent, helemaal in je eigen tempo. En passend bij jouw voorkeuren voor dag en tijd. 

Lesgeld: € 972,50 als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Inschrijven
Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.