FVS_0354-TheOtherOnes-samenspel-basgitaar-elektrischegitaar-pop-jongeren-verticaal.jpg

Elektrische gitaar (12 t/m 20 jaar)

Als je graag wilt beginnen met het bespelen van een instrument, dan heb je de keuze uit les in duo’s-trio’s (met 2 leerlingen 30 min. of met 3 leerlingen, 45 min. les per week) of individueel les (25 min. les per week). Voor deze lessen heb je een instrument nodig om thuis te oefenen. Als je tussen de 7 en 10 jaar bent, dan word je naast de instrumentale les ingedeeld in de muziekclub, de pianoclub of de slagwerkclub. Je krijgt dus twee keer per week les. De club is gericht op samenspelen, zingen, luisteren, theorie etc. Deze muziekclub-les is verbonden met de instrumentale les en is bij het lesgeld inbegrepen. Leerlingen die jonger zijn dan 7 jaar kunnen gratis deelnemen aan het kinderkoor.

Je kan kiezen voor les in duo’s-trio’s of individueel les. Daarnaast kan je meedoen aan een ensemble, orkest of een band (tegen gereduceerd tarief).

Beschikbare data

Duo's en trio's

Je krijgt één keer per week les in een groepje met leeftijdgenoten die op hetzelfde instrument spelen. We letten op dat jullie ongeveer even lang al op dit instrument spelen. Je speelt meteen samen en leert van elkaar. Een groepje met twee leerlingen (duo) krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen (trio) heb je 45 minuten les.

Lesgeld: € 585,00 als je later instroomt, betaal je minder. Inschrijven
Individueel

Eén-op-één les kan ook. Exclusieve aandacht van je docent, helemaal in je eigen tempo. En passend bij jouw voorkeuren voor dag en tijd. 

Lesgeld: € 972,50 als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Inschrijven
Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.