FVS_1012.jpg

Muziek Cirkel

Speciaal voor kinderen met special needs is De Muziekcirkel ontwikkeld. Het programma stimuleert het creatieve talent in elk kind, maar plezier en samen muziek maken staan centraal. Er is aanbod in kleine groepen voor kinderen die moeilijk lerend zijn en aanbod voor kinderen met een autisme spectrum stoornis.

Voor alle speciale kinderen maken we graag programma's op maat. In de lessen wordt gebruik gemaakt van verschillende instrumenten, begeleid door ervaren docenten Stuur een mail naar info@manoord.nl om een afspraak te maken om te bespreken wat we zouden kunnen bieden, ook op scholen!

 

Van wie je les krijgt:

Beschikbare data

Duo's en trio's

In een groepsles krijg je één keer per week samen met andere kinderen les die hetzelfde instrument spelen. In jouw groepje zitten kinderen van jouw leeftijd en die ongeveer net zo lang muziekles hebben als jij. Een groepje met twee leerlingen (duo) krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen (trio) is de lestijd 45 minuten. Ben je tussen de 7-10 jaar? Dan doe je ook mee met de Muziekclub. Dit is bij het lesgeld inbegrepen.

Lesgeld: € 625,00 als je later instroomt, betaal je minder. Inschrijven