FVS_2307-samenspel-concert-zang-jeugd-horizontaal.jpg

Zang (vanaf 9 jaar)

Waarom kiezen voor zangles? Om écht te leren zingen. Technisch zuiver, maar wel vanuit je hele hart. En met de stem die bij jou hoort. 100% jezelf dus.

Wat je ook wil zingen, pop, klassiek of musical: bij de muziekschool staat een team klaar met zangdocenten om jou je stem te laten ontdekken. Laat je stem maar stralen.

Je kan kiezen voor les in duo's of trio's of individueel zangles. Daarnaast kan je, vanaf het derde lesjaar, meedoen aan een een band (tegen gereduceerd tarief). Of je kiest voor singer songwriter! 

Beschikbare data

Duo's en trio's

In een groepsles krijg je één keer per week samen met andere kinderen les die hetzelfde instrument spelen. In jouw groepje zitten kinderen van jouw leeftijd en die ongeveer net zo lang muziekles hebben als jij. Een groepje met twee leerlingen (duo) krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen (trio) is de lestijd 45 minuten. Ben je tussen de 7-10 jaar? Dan doe je ook mee met de Muziekclub. Dit is bij het lesgeld inbegrepen.

Lesgeld: € 625,00 als je later instroomt, betaal je minder. Inschrijven
Individueel

Wil je liever alleen les? Het voordeel is dat de docent precies rekening houdt met jouw tempo. Ook is er meer flexibiliteit in de dag en tijd. Muziekles op maat! Ben je tussen de 7-10 jaar, dan kun je ook meedoen met de Muziekclub. Dit is bij het lesgeld inbegrepen.

Lesgeld: € 1.040,00 als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Inschrijven
Introductiecursus

Weet je nog niet precies welk instrument je wil gaan bespelen? Kies dan voor een introductiecursus. In drie lessen maak je kennis met een instrument. De muziekschool heeft het instrument voor jou te leen tijdens de les. Inschrijven kan gedurende het hele schooljaar. Je mag maximaal twee introductiecursussen per jaar volgen. (Voor de instrumenten akoestisch gitaar, piano en keyboard zijn de plaatsingsmogelijkheden zeer beperkt. Je komt eerst op een wachtlijst.) 

Lesgeld: € 38,00 voor drie lessen Inschrijven
Kidsgids

Heb jij een stadspas? Dan kun je met korting muziekles volgen!
Je betaalt slechts € 10 voor vijf lessen. En daarna kun je zelfs via het Jeugdfonds Sport & Cultuur helemaal gratis meedoen.

Lesgeld: € 10 voor vijf lessen Inschrijven
Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.