FVS_5383-youngones-samenspel-concert-viool-jeugd-horizontaal.jpg

Wij gaan weer muziek maken!

Kom je ook naar de open dag?

Wil jij een muziekinstrument leren spelen, maar weet je nog niet precies welke? Tijdens onze open dag kan je een keertje ervaren hoe het is om muziekles te volgen bij onze muziekschool. Kom instrumenten uitproberen of neem een kijkje bij een van onze vele andere lessen.

 

Instrumenten uitprobeerlessen

Van 13:30 tot 14:30 kan je je aanmelden voor een proefles op onze verschillende instrumenten. In het inschrijfformulier kies je jouw favoriete instrument. In ieder programma zit altijd ook een 'mystery' instrument.

Aanmelden voor een instrumenten uitprobeerles kan in het formulier onder aan deze pagina.

Open lessen

Van 14:30 tot 15:30 is iedereen van harte welkom om vrij binnen te lopen en te ontdekken wat we allemaal doen binnen de muren van Muziekschool Noord. Zo kan je dansen en zingen bij musical- en balletles, of samenspelen in een van onze velen popbands of orkesten. Ook voor de allerkleinsten zijn er lessen waarbij zij (samen met hun ouders of opa's en oma's) kunnen ontdekken hoe bijzonder het is om muziek te maken. Tijdens de open lessen kan je alles vrij bezoeken en bekijken, en zijn wij aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Meer informatie over ons hele aanbod vind je hier.

 

Aanmelden