FVS_6657.jpg
FVS_7167.jpg
FVS_5832.jpg
FVS_6494.jpg
FVS_7283.jpg
FVS_7237.jpg

Peuter Kleuter Muziekfeest

We luiden de zomer in met muziek en dans

Op zaterdag 20 juli barst het Peuter Kleuter Muziekfeest los in de Tolhuistuin. Speciaal voor deze dag wordt de stadsjungle omgetoverd tot een wonderlijke wereld waar de kleinste avonturiers samen met hun ouders op een muzikale ontdekkingstocht gaan.

Kom alvast in de stemming en bekijk hier de aftermovie van het vorige Peuter Kleuter Muziekfeest in de Tolhuistuin:

 

het programma

Bij het Peuter Kleuter Muziekfeest ligt de nadruk op muziek maken, liedjes zingen en dansen, maar daarnaast zijn er in de prachtige natuur van de tuin ook nog tal van andere spannende activiteiten te beleven!

Het programma is in twee delen opgedeeld: de ochtend is meer gericht op peuters, terwijl de middagactiviteiten uitdagender zijn voor kleuters. Zijn jullie met zowel peuters als kleuters? Dat is geen probleem, want er is de hele dag voor iedereen genoeg leuks om te doen. Wil jij deze gezellige dag graag samen met jouw kleintje(s) beleven? Klik op de groene knop en meld je aan via het aanmeldformulier om zeker te zijn van een plekje.

 

Praktische informatie en aanmelden

Datum: zaterdag 20 juli
Tijd: deuren open vanaf 08.45 uur
09.00 - 11.30 uur peuters
11.00 - 14.00 uur kleuters
Locatie: Tolhuistuin, Tolhuisweg 3 in Amsterdam Noord
Entree:
gratis toegang*, als je je aanmeld ben je zeker van een plekje

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail in je inbox.

* Mocht je onverhoopt toch niet kunnen? Meld je dan af via de link in jouw bevestigingsmail, zodat we een ander kindje blij kunnen maken met jouw plekje.

 

Het Peuter Kleuter Muziekfeest is een samenwerking van Muziekschool Amsterdam Noord, de Tolhuistuin en Muziekschool Amsterdam.