11 februari 2019

> Bandproject

Het bandjes project start 11 februari!  Leerlingen (vanaf het derde leerjaar) worden in bandjes ingedeeld en hun reguliere les vervalt dan 6 weken. Er zijn 16 bandjes gemaakt. De grootse  afsluiting  is op 24 maart in Café ZAMEN! Hit it... en ga je outfit maar alvast uitzoeken..

  

16 februari 2019

> weekje rust

Vanaf zaterdag 16 februari tm zondag 24 februari zijn we gesloten.  Dat betekent dat er geen lessen zijn. Maar dat onze leerlingen natuurlijk wel thuis kunnen oefenen natuurlijk!

27 februari 2019

> academie avond

De academie leerlingen treden regelmatig op. Dat levert mooie avonden met een gevarieerd programma en  verschillende instrumenten, duo of solo. Het is fijn als er veel publiek in de zaal zit, dus de entree is gratis. De komende academie optredens zijn gepland op 27 februari, 28 maart, 17 mei, 18 juni. Altijd vanaf 19 uur.

2 maart 2019

> masterclass piano

Voor onze (academie) leerlingen piano organiseren wij een masterclass 
zaterdag 2 maart  (13.45 -17.00 u)  onder leiding van Lestari Scholtes! 

Van 14-15 uur is het voor jongere leerlingen tot 12 jaar. Vanaf 15:30-17:00 uur sluiten leerlingen van 13+ aan.

Pianoleerlingen die niet op de Academie zitten én andere belangstellenden zijn ook van harte uitgenodigd om bij deze inspirerende masterclass aanwezig te zijn. Meld je aan bij info@manoord.nl  
 
http://www.scholtesjanssens.com  

 

 

 

 
 

13 april 2019

> academie workshop

Academie leerlingen opgelet: we hebben een hele leuke workshop gepland op 13 april namelijk Podiumpresentatie onder leiding van Erik Dekker van bureau Kernlab (www.kernlab.nl) .  Na deze workshop ben je niet meer zenuwachtig en presenteer je je optimaal!

19 april 2019

> Juniors go Texel

Onze jeugdige muzikanten gaan op stap! De jeugdorkesten van de MAN en MA gaan naar Texel op .... om daar mét de Texelse muzikanten een aantal concerten te geven. In het weekend van 15/16 juni komen de Texelaars weer naar Amsterdam. Dan geven ze o.a. een concert in de hal van het CS en op zondag het grote vaderdagconcert samen met het AYSO. De dirigent van deze orkesten, Peter Veenhuizen, heeft het nu wel een beetje druk!

19 april 2019

> AYSO gaat weer

Het Amsterdam Youth Symphony Orchestra (AYSO) zoekt het buiten de landsgrenzen! En wel in Denemarken. Ons grote jongeren orkest toert en speelt van 19 tm 22 april. Held og lykke!!

 

 

 

 

2 juni 2019

> AYSO & boeken

Ons AYSO (Amsterdam Youth Symphony Orchestra) geeft een concert in de Grote Kerk in Monnickendam op zondag 2 juni. Het is tegelijk met de tweedehands boekenbeurs, dus naar de muziek luisteren terwijl je tussen de boeken snuffelt!

Locatie: Grote Kerk, De Zarken 2 Monnickendam,
Tijd: 14:00 uur
Toegang: gratis - de boeken zijn laag geprijsd 

 

3 juni 2019

> Open Lesweek

Van 3 tm 7  juni ben je van 16:00-16:30 welkom om een les bij te wonen. Je mag ook op 2 of 3 dagen komen en verschillende instrumenten uitproberen. Je komt met  een volwassene, je bezoekt één instrumentles per dag, je blijft de hele les. 

15 juni 2019

> OPEN DAG

We gooien de deuren open! Op 15 juni! Dan kan je weer alle instrumenten komen uitproberen, stickers verzamelen en cadeautje grabbelen, naar de docentenband luisteren, en kleine concertjes in de gang!

16 juni 2019

> vaderdag concert

De mooiste muziek voor de liefste vaders in het openlucht- theater van het Amsterdamse Bos. Een verrassingsconcert voor het hele gezin door de Juniorenorkesten AJunSo én daarna het 80-koppige AYSO. Met speciale gasten die meedoen, het Texelse orkest Fortissimo!  

De kinderen in het publiek versieren vóór het concert de grootste vaderdag taart van Nederland!
Taart maken: 14:00 uur / Concert :14:30 uur / entree: vrijwillige bijdrage

www.bostheater.nl

 

28 juni 2019

> Ayso en AJUNso

AjunSO (Amsterdams Junioren Symfonie Orkest) en het AYSO (Amsterdam Youth Symphony Orchestra) -what's in a name - sluiten het schooljaar af met twee heerlijke zomerconcerten.

Op 28 juni om 19:30 in de Grote Zaal van Muziekschool Noord, en op 1 juli in de Willem de Zwijgerkerk om 19:00 uur.

De dirigent zal voor de gelegenheid zijn haar kammen..

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan