instrument bespelen

Tijdens de instrumentale lessen leer je een instrument bespelen, maar je gaat ook veel samen muziek maken en optreden.  Onze  1e- en 2e- jaarsleerlingen (7 -12 jr) gaan naast de les ook in de muziekclub! Bij deze lesvorm speel je, naast de instrumentale les van keuze, meteen in een orkest, of speel of zing je in een band. De kosten zijn bij de lesprijs inbegrepen. Jongere kinderen gaan in ons kinderkoor.

3e jaars leerlingen gaan in een popband ensemble of orkest. Klik HIER voor de mogelijkheden. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Introductiecursussen

Wil je zeker weten of een instrument bij je past? schrijf je dan in voor een introductiecursus. Voor 27,50e krijg je 3 lessen. Klik HIER om te kiezen voor een introductiecursus.

academie

Na twee jaar kan je, als je voldoende gemotiveerd en getalenteerd bent, auditie doen voor de academie. Klik HIER voor meer informatie over de academie.

> blaasinstrumenten

> toetsinstrumenten

> slaginstrumenten

> snaarinstrumenten

> muziekclub

De muziekclub is een vast onderdeel van de instrumentale les voor 1e en 2e jaars leerlingen (van 6 tot 12 jaar). Je leert er samenspelen, er is aandacht voor noten lezen en andere belangrijke aspecten zodat er tijdens de instrumentale les meer tijd over is voor het instrument zelf.  De muziekclub is gratis voor alle eerste- en tweede jaars leerlingen,  je moet je wel even aanmelden. Stuur een mailtje of vertel het je docent, dat is voldoende.

> hafa opleiding

Deze opleiding is voor harmonie- en fanfareleden uit Amsterdam-Noord. De theorielessen worden in samenwerking met Fluxus Zaandam georganiseerd.

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan