11 mei 2019

> Academie strijkers

Strijkers opgelet: er is een academie workshop improvisatie gepland op 11 mei, van 13:45-16:30.

In deze workshop zal je de muzikale taal ontdekken die bestond in de barokperiode.  Je gaat ook uitvinden hoe je zangers kan imiteren met je strijkstok en je leert improvisatie technieken!

Het is een fysiek actieve workshop waarin je je instrument op een andere manier leert kennen, en je kennis maakt met de essentie van barokmuziek.

 

17 mei 2019

> academie avond

De academie leerlingen treden regelmatig op. Dat levert mooie avonden met een gevarieerd programma en  verschillende instrumenten, duo of solo. Het is fijn als er veel publiek in de zaal zit, dus de entree is gratis. De komende academie optredens zijn gepland op 17  mei, 18 juni. Altijd vanaf 19 uur.

18 mei 2019

> Juniors go Texel

Ons jeugdorkest AJUNSO gaat op stap! De jeugdige muzikanten van de MAN en MA gaan naar Texel op 18 & 19 mei om daar mét de Texelse muzikanten een aantal concerten te geven. In het weekend van 15/16 juni komen de Texelaars weer naar Amsterdam. Dan geven ze o.a. een concert in de hal van het CS en op zondag het grote vaderdagconcert samen met het AYSO. De dirigent van deze orkesten, Peter Veenhuizen, heeft het nu wel een beetje druk!

15 juni 2019

> OPEN DAG

We gooien de deuren open: op zaterdag 15 juni! Dan kan je weer alle instrumenten komen uitproberen, stickers verzamelen en cadeautjes grabbelen, naar de docentenband luisteren, en kleine concertjes in de gang!

14:00-16:30.

vind je cursus

Bekijk al onze mogelijkheden door op leeftijd en instrument te zoeken.

zoek >
wij zoeken collega's

> vacatures

Gezocht: Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar collega's.

Er zijn vacatures voor docenten keyboard, electrisch gitaar & bandcoach, viool, zang, AMV, binnenschoolse muziekeducatie..

Klik HIER voor de vacatures en stuur snel een mail.

 

hard werken...

> logo en website vernieuwen

Achter de schermen werken we hard aan een nieuw logo, nieuwe huisstijl en nieuwe website.. We kunnen alvast verklappen dat het een kleurig geheel wordt! Op onze open dag op 15 juni kan iedereen kennis maken met de nieuwe brochure en kleuren, vlak daarna gaat de nieuwe website de lucht in.. spannend...

niet alleen muziek

> Let's dance!

Ken je onze balletjuf Bianca? Zij geeft op dinsdag en donderdag ballet- en danslessen. Er zijn zorgeloze danslessen voor kinderen van 2 jaar tot moderne dans en pilates voor volwassenen. En voor alle leeftijden ertussen zijn er ook interessante lessen! Klik HIER als je zou willen instromen.

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan