Instrument bespelen & zingen

Er is keuze uit veel instrumenten en kun je leren zingen. Ook hebben we music production en een DJ cursus. De meeste lessen vinden plaats in ons gebouw in de Alkmaarstraat maar sommige lessen kun je ook volgen op onze naschoolse locaties zoals bijvoorbeeld de Twiskeschool, de Tolhuistuin of Zuideinde 369. Daarnaast organiseren we door het jaar heen voor onze leerlingen allerlei activiteiten om ze een brede blik op muziek en muziek maken te geven.

Muziekclub

Tijdens de instrumentale lessen leer je een instrument bespelen, en onze  1e- en 2e- jaarsleerlingen (7 tot 10 jr) gaan naast de les ook in de gratis muziekclub! Bij deze lesvorm ga je wekelijks samen met anderen muziek maken, zingen, luisteren en bewegen. Verder leer je noten lezen en krijg je muziektheorie. De kosten zijn bij de lesprijs inbegrepen. Jongere kinderen gaan in de Speelband of kunnen mee zingen in een kinderkoor. 

Na je eerste twee jaar ga je samenspelen in een popband, ensemble of in één van de orkesten! Klik hier voor de mogelijkheden.

Je kan ook in drie lessen kennismaken met een instrument voor €41,00 : introductiecursus!

Voor volwassenen (21+) hebben we tenslotte een tien lessenkaart: 10 lessen van 30 minuten individuele les 

Blaasinstrumenten

Houd je van de klank van een saxofoon of hobo? Individueel of in een groepje (duo's of trio's). Samenspelen doe je gelijk in de Muziekclub.

 

Toetsinstrumenten

Keyboard of accordeon?  Er zijn genoeg mogelijkheden, alleen of samen in een groepje. Vanaf 6 jaar kun je beginnen met les.

Slaginstrumenten

Vanaf 6 jaar kun je drums leren spelen of een van de andere slagwerkinstrumenten.

 

Snaarinstrumenten

Bij de muziekschool speel je al vanaf de kleuterklas een snaarinstrument, samen of alleen. Keuze genoeg!

Zingen

Houd je van zingen? Zangles in duo-trio of privé, of zingen in een kinderkoor, in een musical of singer songwriter!