FVS_1730-solo-concert-piano-jeugd-horizontaal.jpg

Talentprogramma

Leerlingen van de muziekschool die extra getalenteerd en/of gemotiveerd zijn kunnen (vanaf het derde leerjaar) na auditie doorgaan naar de academie! De academie is voor alle genres en instrumenten en is voor leerlingen die meer uit de muziekopleiding willen en kunnen halen. De zéér getalenteerde muzikanten die ook naar het Conservatorium willen stromen door naar Excellence.

Zie HIER de profielen van een academie student of Excellence student.

 

Wat houdt de academie in?

Het programma biedt muzikale uitdaging en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met privé lessen, samenspel lessen, meerdere workshops per jaar, masterclasses en gezamenlijke optredens.
Academiestudenten spelen NAAST hun reguliere lessen altijd in een orkest of band. Je bent dus vaak op de muziekschool en gaat snel vooruit. Je jamt ook mee met de jam-sessies, en komt voor extra concerten.
Vraag aan je docent of je auditie mag doen. De audities zijn één keer per jaar, altijd in juni/juli. 
Klik hier voor meer informatie over de academie.

 

Academie workshops

Voor onze Academieleerlingen hebben we gratis workshops! Het doel van de workshops is om nog meer uit jezelf te halen. Dit kan samen met je instrument, maar je kunt er ook juist voor kiezen om een keer iets heel anders te doen.

Wat houdt Excellence in?

De volgende stap is de Excellence opleiding. Excellence is de (klassieke) talentafdeling, waar je zeer intensief met jouw muziek aan de slag gaat. Het is de voorbereiding voor de stap naar het Conservatorium.
Klik hier voor meer informatie over Excellence.