BIS FVS_5794-samenspel-les-zang-kind-verticaal.jpg

Over ons

Missie en visie

Muziekschool Amsterdam Noord (MAN) is in het Stadsdeel Amsterdam-Noord een basisvoorziening op het gebied van muziek- (en cultuur)educatie en partner van het stadsdeel. 

 

Jaarverslag

In het verslag van 2018 kon voortgebouwd worden op het fundament dat de jaren ervoor met veel inspanning is gelegd. Dat betekent dat Muziekschool Amsterdam en Muziekschool Amsterdam Noord samen op de meeste scholen in de stad muziekles geven!

U vindt het jaarverslag 2018 hier. Daar staan alle exacte getallen in.

Vacatures

Voor het nieuwe schooljaar zoeken wij collega's die de opleiding docent muziek hebben gevolgd (of de post HBO variant daarvan). Stuur je sollicitatie en motivatie naar jakerboom@manoord.nl

Samenwerking

Muziekschool Amsterdam Noord werkt samen met diverse instellingen om meer kinderen en jongeren in de stad in aanraking te brengen met muziek en dans.

ANBI

Muziekschool Amsterdam Noord heeft de Culturele ANBI-status. 

Anbi RSIN, fiscaal nummer is 86.94.928 

Wij zijn aangesloten bij de Cultuurconnectie: Cultuurconnectie is de brancheorganisatie voor cultuureducatie, amateurkunst en volksuniversiteitswerk. 

Ons beloningssysteem is volgens de CAO KE waarbij de leden van de Raad van Toezicht een kleine vergoeding voor hun werkzaamheden voor de muziekschool ontvangen.