Inschrijven voor een cursus

kies je cursus

Wil je je inschrijven voor een van onze cursussen dan kan dat direct en online.  

1. Heb je de cursus gevonden die bij je past? Dan kun je je direct vanaf die pagina aanmelden via het online aanmeldingsformulier. Het formulier kun je online verzenden, nadat je akkoord bent gegaan met de algemene lesvoorwaarden.

2. Je ontvangt eerst een automatische ontvangstbevestiging van je online aanmeldingsformulier en binnen twee weken ontvang je een ontvangstbevestiging van je aanmelding. Als de cursus vol zit krijg je bericht dat je op de wachtlijst geplaatst wordt.

3. De cursus start nadat je bericht hebt gekregen van de docent of de administratie over de lesdag, -tijd en plaats. De docent neemt contact op voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je informatie en advies over de cursus, de aanschaf van het lesmateriaal, de mogelijke aanschaf of huur van een instrument en de datum en tijd van de eerste les.

4. Heb je je ingeschreven voor een korte cursus, dan krijg je uiterlijk vijf dagen van te voren een uitnodiging.

5. De docent deelt de groepen in op basis van leeftijd en niveau.

6. Als de cursus niet doorgaat krijg je altijd bericht. Het kan voorkomen dat je pas daarover wordt geïnformeerd vlak voor de desbetreffende cursus. Dat komt omdat soms pas vlak voor de startdatum bekend is of een cursus voldoende aanmeldingen heeft om door te gaan.

Betalen

Je kunt betalen via:

automatische incasso
Via een automatische incasso is het mogelijk het lesgeld voor jaarcursussen in tien termijnen te voldoen. Betaling in één keer is ook mogelijk.

Factuur
Via een factuur kun je de betaling alleen in één keer voldoen.

Contant betalen is niet mogelijk.