FVS_5751.jpg

Kortingsmogelijkheden

Stadspaskorting

Kinderen tot 18 jaar in het van een Stadspas met groene stip komen in aanmerking voor 15% korting op jaarcursussen vanaf € 250. Hiervoor hebben we een foto, scan of kopie nodig van de voor- en achterzijde van de Stadspas van de cursist. Met een Stadspas kun je ook meedoen aan het Kidsgidsprogramma van de muziekschool. Klik hier voor meer informatie over de Stadspas op de website van de gemeente Amsterdam.

Jeugdfonds sport en cultuur

Via het Jongerencultuurfonds kunnen leerlingen van 4 tot 18 jaar met een Stadspas of een inkomen tot maximaal 120% van het minimumloon (een deel van) het lesgeld vergoed krijgen.
Als uw kind een stadspas heeft, kunt u zelf een aanvraag doen bij het fonds. De administratie van de muziekschool kan de aanvraag ook voor u doen als uw kind over een Stadspas beschikt. Anders kan de aanvraag worden gedaan via een 'tussenpersoon', bijvoorbeeld St. Sina, een Ouder- en kindadviseur of Jeugdzorg. De administratie van de muziekschool geeft u graag meer informatie.
Klik hier voor meer informatie over het Jeugdfonds sport en cultuur.

Kidsgids

Kinderen met een Stadspas met groene stip kunnen gebruik maken van ons speciale aanbod van muziek- en danslessen. Klik hier voor meer informatie.

Scholierenvergoeding

Afhankelijk van het gezinsinkomen is het mogelijk om via de Scholierenvergoeding een deel van het lesgeld vergoed te krijgen.
De aanvraag gaat via de gemeente Amsterdam. Klik hier voor meer informatie.

Bruikleen instrumenten

Als uw kind in aanmerking komt voor een bijdrage van het Jeugdfonds sport en cultuur, dan kunt u bij dit fonds gratis een instrument lenen. U betaalt alleen €10 administratiekosten. Vraag naar de mogelijkheden bij de tussenpersoon die voor u de aanvraag bij Jeugdfonds sport en cultuur doet.
Klik hier voor meer informatie over het gratis gebruik van een muziekinstrument.

Hafabra korting

Leerlingen (tot 21 jaar) die lid zijn van een harmonie- of fanfare vereniging en die een instrumentale jaarcursus volgen bij de muziekschool krijgen op vertoon van hun lidmaatschap 20% korting op het lesgeld.

Voor het schooljaar 2023-2024 is het lesgeld:
- Les in duo's of trio's: € 500,00
- Individueel les: € 832,00