BIS FVS_5794-samenspel-les-zang-kind-verticaal.jpg

Over ons

Bij Muziekschool Amsterdam Noord werken we elke dag keihard en met veel plezier aan onze missie: Alle kinderen en jongeren uit Amsterdam Noord de mogelijkheid geven het plezier van (samen) muziek maken te ervaren, samen te dansen en op te treden, en zichzelf daarmee te ontwikkelen tot wie zij willen en kunnen zijn.

Missie en visie

Muziekschool Amsterdam Noord (MAN) is in het Stadsdeel Amsterdam-Noord een basisvoorziening op het gebied van muziek- (en cultuur)educatie en partner van het stadsdeel. 

 

Jaarverslag

In het verslag van 2021 staat hoe er voortgebouwd kon worden op het fundament dat de jaren ervoor met veel inspanning is gelegd en de uitdagingen die de corona maatregelen ons gebracht hebben.

Muziekschool Amsterdam en Muziekschool Amsterdam Noord geven samen op de meeste scholen in de stad muziekles.

Jaarverslag 2021

Samenwerking

Muziekschool Amsterdam Noord werkt samen met diverse instellingen om meer kinderen en jongeren in de stad in aanraking te brengen met muziek en dans.

culturele ANBI-status

Muziekschool Amsterdam Noord heeft de Culturele ANBI-status. ANBI RSIN, fiscaal nummer is 86.94.928

aangesloten bij Cultuurconnectie

We zijn aangesloten bij Cultuurconnectie: Cultuurconnectie is de brancheorganisatie voor cultuureducatie, amateurkunst en volksuniversiteitswerk. Ons beloningssysteem is volgens de CAO KE waarbij de leden van de Raad van Toezicht een kleine vergoeding voor hun werkzaamheden voor de muziekschool ontvangen.

Omgangsregels

Muziekschool Noord staat voor een veilig en respectvol klimaat voor iedereen, cursisten en medewerkers. Daarin passen geen ontoelaatbare gedragingen. 

Mocht zich dit in iemands beleving voordoen, dan staan onze interne contactpersonen voor u klaar:

Anthony Wongsokarijo (awongsokarijo@manoord.nl) en Frederike Maus (fmaus@manoord.nl)

Download HIER het protocol omgangsvormen.