BIS FVS_5794-samenspel-les-zang-kind-verticaal.jpg

Over ons

Bij Muziekschool Amsterdam Noord werken we elke dag keihard en met veel plezier aan onze missie: alle Amsterdamse kinderen en jongeren de mogelijkheid geven het plezier van (samen) muziek maken te ervaren én zichzelf daarmee te ontwikkelen. Met een zeer divers team van ruim zestig medewerkers doen we er alles aan om kwalitatief hoogstaande muzieklessen te waarborgen.

Missie en visie

Muziekschool Amsterdam Noord (MAN) is in het Stadsdeel Amsterdam-Noord een basisvoorziening op het gebied van muziek- (en cultuur)educatie en partner van het stadsdeel. 

 

Jaarverslag

In het verslag van 2018 kon voortgebouwd worden op het fundament dat de jaren ervoor met veel inspanning is gelegd. Dat betekent dat Muziekschool Amsterdam en Muziekschool Amsterdam Noord samen op de meeste scholen in de stad muziekles geven! In het Jaarverslag 2018 vindt u alle exacte getallen. 

Vacatures

Voor het nieuwe schooljaar zoeken wij collega's die de opleiding docent muziek hebben gevolgd (of de post HBO variant daarvan). Stuur je sollicitatie en motivatie naar jakerboom@manoord.nl

Samenwerking

Muziekschool Amsterdam Noord werkt samen met diverse instellingen om meer kinderen en jongeren in de stad in aanraking te brengen met muziek en dans.

culturele ANBI-status

Muziekschool Amsterdam Noord heeft de Culturele ANBI-status.

ANBI RSIN, fiscaal nummer is 86.94.928

aangesloten bij Cultuurconnectie

We zijn aangesloten bij Cultuurconnectie: Cultuurconnectie is de brancheorganisatie voor cultuureducatie, amateurkunst en volksuniversiteitswerk.

Ons beloningssysteem is volgens de CAO KE waarbij de leden van de Raad van Toezicht een kleine vergoeding voor hun werkzaamheden voor de muziekschool ontvangen.

Omgangsregels

Muziekschool Noord staat voor een veilig en respectvol klimaat voor iedereen, cursisten en medewerkers. Daarin passen geen ontoelaatbare gedragingen. 

Mocht zich dit in iemands beleving voordoen, dan staat de contactpersoon voor u klaar. 

Download HIER het protocol omgangsvormen.