FVS_1321.jpg

Docent muziek binnenschools

Vacature Muziekschool Amsterdam Noord

Muziekschool Amsterdam Noord is dé muziekschool in Amsterdam Noord. Het is onze missie om alle kinderen en jongeren uit Amsterdam Noord de mogelijkheid te geven het plezier van (samen) muziek maken te laten ervaren. Dat doen we op tientallen basisscholen en op locaties waar we na schooltijd lesgeven. Ter versterking van ons team zijn we op korte termijn op zoek naar:

Docent muziek (binnenschools aanbod)

We zoeken een docent die op basisscholen in Amsterdam Noord muziekeducatieve projecten kan vormgeven en uitvoeren. Je werkt daarbij samen met collega's van de muziekschool en met de klassenleerkrachten van de scholen waar je je lessen komt geven.

Je profiel:

  • Je bent creatief, flexibel en enthousiast.
  • Je hebt oog voor je omgeving en je past je aanpak aan aan de leerlingen, ouders, collega's en vakleerkrachten waarmee je werkt.
  • Je bent leergierig en je wilt je graag blijvend ontwikkelen als docent.
  • Je voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het binnenschoolse muziekonderwijs.
  • Je hebt een relevante HBO-opleiding gevolgd of je beschikt over een ruime ervaring met muziekeducatieve projecten.

Muziekschool Amsterdam Noord biedt een inspirerende werkomgeving, met een betrokken en bevlogen team docenten en ondersteuners. De functie als docent muziek wordt beloond volgens de CAO Kunsteducatie, met daarbij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een individueel scholingsbudget. Eventueel is het mogelijk om de werkzaamheden als freelancer in te vullen.

De Muziekschool Amsterdam Noord streeft naar een diverse samenstelling van haar personeelsbestand en naar een inclusieve organisatie. We geloven dat verschillende perspectieven, inzichten, culturele en muzikale achtergronden onze school rijker en sterker maken. Iedereen die denkt hier een bijdrage aan te kunnen leveren willen we graag spreken!

Interesse? Voor vragen over deze functie kan je terecht bij Otto de Jong (06 37 47 18 73 of OJong@manoord.nl).

Je motivatiebrief en C.V. kan je sturen naar: jakerboom@manoord.nl

We ontvangen je sollicitatie graag voor 19 juni 2023