Vacature docent AMV

Muziekschool Amsterdam Noord is dé muziekschool in Amsterdam Noord. Het is onze missie om alle kinderen, jongeren en volwassenen uit dit stadsdeel het plezier van (samen) muziek maken te laten beleven. We doen dat met een betrokken en gepassioneerd team in onze  “eigen” gebouwen maar ook  via onze lessen op tientallen basisscholen. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar:

Een docent AMV voor de cursussen:

-Kleuters spelen met muziek

-Muzikale speeltuin

-Instrumentale oriëntatie

De lessen staan gepland op de woensdagmiddag en de functie kan gecombineerd worden met lesgeven aan groepen in het primair onderwijs.

Jouw profiel:

  • Je bent, creatief, flexibel, ondernemend, teamspeler, klantgericht en staat voor hoge kwaliteit.
  • Je bent leergierig en je wil je graag blijvend ontwikkelen.
  • Je kan goed samenwerken en neemt graag verantwoordelijkheid voor de invulling en uitvoering van het programma gericht op muzikale vaardigheden, samenspel en plezier.
  • Je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden die aansluiten bij de doelgroep.
  • Je hebt een relevante opleiding gevolgd.

Muziekschool Noord biedt een inspirerende werkomgeving en ziet de verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die Amsterdam rijk is graag weerspiegeld in haar personeelsbestand. We geloven dat een diversiteit aan inzichten, culturele en muzikale achtergronden een versterking is voor ons onderwijs. Iedereen die denkt hieraan een bijdrage te kunnen leveren wordt van harte uitgenodigd om te reageren.

 Je sollicitatie kan je sturen naar: jakerboom@manoord.nl

We ontvangen deze graag voor maandag 9 juni 2024.