FVS_3979-samenspel-les-gitaar-jeugd-verticaal.jpg

Vacature docent gitaar

Muziekschool Amsterdam Noord is dé muziekschool in Amsterdam Noord. Het is onze missie om alle kinderen, jongeren en volwassenen uit Amsterdam Noord het plezier van muziek maken te laten  ervaren. Ter versterking van ons team zijn we per september 2023 op zoek naar:

Docent GITAAR

Omvang: Komend schooljaar komen er twee lesdagen op onze hoofdlocatie in de Alkmaarstraat en één lesdag op onze nevenlocatie in de wijk Kadoelen beschikbaar. Omdat we tevens op andere locaties in Amsterdam-Noord gitaarlessen gaan aanbieden is het eventueel mogelijk om deze vacature te verdelen over meerdere docenten.

We zoeken een docent die uit de voeten kan met elektrische en akoestische gitaar, en die motiverend en inspirerend les kan geven op verschillende niveau's. Als je ook lessen basgitaar en/of bandcoaching kan geven dan willen we je helemaal graag spreken!

Je profiel:

  • Je bent creatief, flexibel, klantgericht en je staat voor hoge kwaliteit.
  • Je kan goed samenwerken met andere docenten en organiseert graag samen muzikale projecten of uitvoeringen.
  • Je voelt je thuis in verschillende muziekstijlen: pop, rock, wereldmuziek, elektronisch of klassieke muziek.
  • Je bent leergierig en je wilt je graag blijvend ontwikkelen als muzikant en docent.
  • Je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden die aansluiten bij kinderen en jong-volwassenen.
  • Je hebt een relevante HBO-opleiding gevolgd of je beschikt over een ruime ervaring.

Muziekschool Noord biedt een inspirerende werkomgeving, met een betrokken en bevlogen team docenten en ondersteuners. De functie als docent gitaar wordt beloond volgens de CAO Kunsteducatie, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een individueel scholingsbudget. Eventueel is het mogelijk om de werkzaamheden als freelancer in te vullen.

De Muziekschool Noord streeft naar een diverse samenstelling van haar personeelsbestand en naar een inclusieve organisatie. We geloven dat verschillende perspectieven, inzichten, culturele en muzikale achtergronden onze school rijker en sterker maken. Iedereen die denkt hier een bijdrage aan te kunnen leveren willen we graag spreken.

Interesse? Voor vragen over deze functie kan je terecht bij Joeri de Graaf (op maandag en dinsdag bereikbaar op 020-6368541 of via jgraaf@manoord.nl).

Je motivatiebrief en C.V. kan je sturen naar: jakerboom@manoord.nl

We ontvangen je sollicitatie graag voor 11 juni 2023